November 2018
Wijk Vinke is weer begonnen met de voorbereidingen van het carnaval 2019 in Ootmarsum. Er is een thema gekozen en er is een ontwerp voor de praalwagen gemaakt. Het ontwerp wordt uitgewerkt door de wagenbouwers. Op maandag 26 november beginnen we met de werkzaamheden. De firma Meijer-Oude Lashof is weer bereid gevonden om ruimte en faciliteiten beschikbaar te stellen. In principe wordt er iedere maandag- en dinsdagavond gewerkt.
Heb je ook zin om eens te kijken of een handje te helpen? Je bent van harte welkom. 

December 2018
De inschrijfformulieren voor de optocht zijn inmiddels bezorgd bij alle inwoners van Wijk Vinke en Brookhuis. Deze formulieren worden in het weekend van 15/16 december opgehaald. We hopen op een groot aantal deelnemers.
Hieronder kunt u het formulier bekijken en eventueel afdrukken.

Inschrijfformulier

Februari 2019

Open dag wagenbouw Carnaval Wijk Vinke 23 februari 2019

Hallo carnavalsvierders van Vinke en Brookhuis, sponsoren, sympathisanten en andere belangstellenden,

Zoals jullie wellicht op facebook hebben gezien wordt er al een tijdje vol overgave gewerkt aan de carnavalswagen. In ons jubileumjaar, waarin we voor de 11e keer meelopen met de optocht, is het gelukt een loopgroep van maar liefst 117 mensen op de been te krijgen. Echt een prachtig aantal waar we erg blij mee zijn en waardoor het weer een erg mooie en gezellige dag zal worden. Daar is waar carnaval om gaat, saamhorigheid!

We willen via deze weg ook graag de sponsoren heel erg bedanken voor hun bijdrage en uitnodigen voor de open dag. Het is ieder jaar weer een heel gepuzzel om zowel de kleding, als de wagenbouw betaalbaar en binnen het budget te houden. Zonder de sponsoren zou het simpelweg helemaal niet mogelijk zijn. Dank daarvoor! Dit geldt natuurlijk ook voor onze sympathisanten.

Op zaterdag 23 februari willen we jullie dan ook om 14.30 uur van harte uitnodigen om de wagen te komen bewonderen en om alvast onder het genot van een hapje en een drankje in carnaval stemming te komen. Tijdens deze middag is het nog mogelijk een vrije gift te doneren in de daarvoor bestemde ton.
Tevens is het de bedoeling dat de mensen die met de optocht meelopen deze middag 23 februari de kleding af komen halen.

Het Trio zal deze middag bij ons langskomen om het feest compleet te maken!

We zien jullie graag om 14.30 uur bij Bouwbedrijf Meijer-oude Lashof, Koggelsteeg 4 (op de Mors) te Ootmarsum.

Tot zaterdag 23 februari!

Wagenbouwers, kledingcommissie en bestuur Carnaval Wijk Vinke